Posterholt verandert in Monsterholt

Posterholt verandert in Monsterholt

Heb jij al eens gehoord van MONSTERHOLT? Niet? Nou... Tot 1 november nemen monsters, spoken, heksen en andere griezels ons dorpje Posterholt over. Alle inwoners en ondernemers van Posterholt die het leuk vinden, mogen meedoen! De bedoeling is dat zoveel mogelijk huizen in de maand oktober in Halloweenstijl worden versierd. De kinderen (en stiekem ook de grote mensen) van het dorp kunnen daarna met hun eigen gezin op monsterjacht!

Doe je mee?
STAP 1
Versier je huis met pompoenen, spoken, monsters, heksen, enge spinnen, mummies. Alles mag en kan, maar hou het wel kidsproof. Extra leuk is om zelf te knutselen.

STAP 2
Is je huis helemaal spooky? Geef je adres door op www.facebook.com/welkominmonsterholt. We kunnen ook jouw huis dan op het kaartje zetten met alle adressen. Let op: pas een reactie plaatsen als je écht versierd hebt. Het kaartje wordt een hulpmiddel voor een succesvolle tour door Monsterholt met een bingokaart die je straks ook op deze Facebook pagina kunt vinden.

STAP 3
Als er genoeg huizen zijn versierd, maken we weer één of twee speurtochten door Monsterholt die je zelf kunt downloaden op deze Facebook-pagina. Zelf printen en speuren maar. Er komt géén georganiseerde tocht met groepjes of vaste vertrektijden. Let op: het is pas mogelijk een speurtocht te maken als voldoende huizen versierd zijn.

STAP 4
Deel dit bericht! Hoe meer huishoudens meedoen, hoe leuker de monsterjacht is. 

Veel griezelplezier!

Gepubliceerd: 05 OKT 2022 - 12:07
Laatste update: 05 OKT 2022 - 12:14