POLL: Wat mis jij het meest tijdens deze lockdown?

POLL: Wat mis jij het meest tijdens deze lockdown?

RoerdalenNU.nl houdt deze week een poll. De vraagstelling luidt: ‘Wat mis jij het meest in deze lockdown?’ We hebben een aantal activiteiten op en rij gezet. Jij kunt op een schaal van 0 tot en met 10 aangeven hoe zeer je de betreffende activiteit mist. De invultijd bedraagt een paar minuten. De deelname is uiteraard anoniem.

Nederland zit alweer drie weken in een lockdown. Het gemis van allerlei levensbehoeften valt ons steeds zwaarder. Maar wat missen we nu het meest?

We hebben in de poll een aantal activiteiten op een rij gezet. Dat zijn: verenigingsleven, dagje shoppen, kopen bij lokale niet-essentiële winkels, contact met familie/vrienden, uit eten, school, terrasje pakken, carnavalsfestiviteiten, concert-, bioscoop- of theaterbezoek, bezoek kapper/schoonheidsspecialiste, sporten zonder restricties, vakantie, bezoek sportwedstrijden, contact met collega’s vanwege thuiswerken, niet kunnen vieren van huwelijk, verjaardag, jubileum, etc. en bezoek pretparken/dierentuinen.

Ga naar https://bit.ly/lockdownroerdalennu en doe mee aan deze poll. Invullen kan tot en met woensdag 19 januari. In een van de volgende uitgave van de dorpbladen en op de website www.roerdalennu.nl lees je straks wat de inwoners van Roerdalen het meeste missen tijdens deze lockdown.

Foto: Freepik.com

Gepubliceerd: 07 JAN 2022 - 13:38
Laatste update: 16 JAN 2022 - 11:57