OVR zet ondernemers in de spotlights

OVR zet ondernemers in de spotlights

Ondernemersvereniging Roerdalen (OVR) gaat leden die niet in de retail actief zijn in de spotlights zetten. Deze ondernemers krijgen een advertorial aangeboden op alle mediakanalen van RoerdalenNU.nl.

Een advertorial is een redactioneel artikel waarin ondernemers zich kunnen presenteren aan de consument en informatie kunnen geven over hun activiteiten. Het gaat hierbij om bedrijven die over het algemeen geen fysieke winkel hebben, zoals schildersbedrijven, installateurs, administratieve en financiële dienstverleners, etc. “Als OVR vinden we dat de mogelijkheden voor dit soort bedrijven om naar buiten te treden beperkter zijn dan voor ondernemers die producten kunnen aanbieden”, legt OVR-voorzitter Dave Beckers uit. “Voor die leden wil de ondernemersvereniging graag iets extra’s doen.”

De OVR neemt de kosten voor plaatsing van de advertorial in de dorpsbladen van Roerdalen en digitale kanalen van RoerdalenNU.nl voor haar rekening. RoerdalenNU.nl ondersteunt de actie door de deelnemers te presenteren in de speciale rubriek ‘Ondernemer van de week’. De tekst mag bestaan uit circa 200/250 woorden. Ook wordt bij het artikel een foto geplaatst.

Leden van de OVR kunnen de gegevens insturen via info@ovroerdalen.nl. Via dit adres kunnen ondernemers zich ook opgeven als lid van de OVR.

Ook bedrijven en ondernemers uit Roerdalen die niet zijn aangesloten bij de Ondernemersvereniging Roerdalen en/of wel actief zijn in de detailhandel kunnen in aanmerking komen voor de rubriek ‘Ondernemer van de Week’. Zij kunnen informatie opvragen via redactie@roerdalennu.nl 

Op de foto: Schilder Bas Beugelsdijk opent in RoerdalenNU.nl van deze week de rubriek 'Ondernemer van de week'.

Foto©️: Facebook Bas Beugelsdijk Schilders 

Gepubliceerd: 25 OKT 2022 - 21:11
Laatste update: 09 FEB 2023 - 14:02