Overleg over ophalen oud ijzer

Overleg over ophalen oud ijzer

 Schutterij, fluit- en trommelkorps Sint Sebastianus gaat bekijken of of het weer mogelijk wordt oude metalen bij de inwoners thuis op te halen.

Door de vorig jaar ingevoerde coronamaatregelen is schutterij, fluit- en trommelkorps Sint Sebastianus tijdelijk moeten stoppen met het ophalen van oude metalen. Het enige dat nog toegestaan is, is dat de mensen het oud ijzer zelf naar het milieupark komen brengen. Hiervoor is het hek voor de container in het milieupark iedere zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur open. Uiteraard kunt u de oude metalen ook bewaren tot het moment dat de verenging ze weer mag komen ophalen.

De schutterij doet wel een dringend verzoek op iedereen om alleen oude metalen af te leveren en de container niet te gebruiken als afvalcontainer. De komende weken is overleg over de mogelijkheid om weer zo snel mogelijk oude metalen op te halen bij u thuis. Voor vragen kunt u contact opnemen met: Ton van Ophoven, tel.: 533236. Mailen mag ook, naar: oud-ijzer@sebastianus-herkenbosch.nl.

 

Gepubliceerd: 21 OKT 2021 - 08:12