Oud papier- en oud ijzeractie in ‘t Reutje

Oud papier- en oud ijzeractie in ‘t Reutje

Aanstaande zaterdag 30 oktober staat de oud papier actie van de papierkevers van fanfare Sint Wiro weer op de kalender.

Er zijn weer twee maanden verstreken, en in het buurtschap ’t Reutje komen de papierkevers weer langs de deur om uw overtollig oud papier en oud ijzer op te halen. Aan de inwoners van ’t Reutje wordt gevraagd om vanaf 09.00 uur oud papier, gebundeld of in dozen, samen met overtollig oud ijzer gereed te zetten aan de straatzijde. Zodat de rondgang weer spoedig geklaard is en de papierkevers van Sint Wiro de papiercontainer op de parkeerplaats bij de Fanfarezaal hopelijk weer goed gevuld kunnen sluiten.

Zoals u weet is deze papiercontainer ook elke zaterdag geopend tussen 10.00 en 12.00 uur. U hoeft die dozen papier dus niet te laten staan, en voor de papierkevers is het zo ook wel lekker verdeeld; het oud papier en oud ijzer hoeft voor u niet lang in de weg te staan, en wij krijgen niet alles op een hoop binnen.

Aan de andere zijde van de Fanfarezaal, aan de Reutjesweg staat ook een kledingcontainer. Overtollige kleding/schoenen kunt u hier ten allen tijde kwijt. Ook de opbrengst van deze kledingcontainer is voor fanfare Sint Wiro. Zo dragen u, wij en de Gemeente Roerdalen bij aan een duurzame wijze van afvalverwerking. Bedankt voor uw medewerking! Fanfare Sint Wiro

Gepubliceerd: 27 OKT 2021 - 20:37