Oranje Blauw’15 start Walking Football weer op 

Oranje Blauw’15 start Walking Football weer op 

Oranje Blauw'15 wil het Walking Football weer opstarten voor iedereen die nog graag een balletje trapt op een voor het lichaam minder belastende manier. Door deze voetbalvariant kun je op elke leeftijd nog bezig zijn met jouw favoriete sport.

‘Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren’ en’ via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten’. Dit zijn de basisprincipes van het Walking Football. Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te zijn bij een vereniging.

Oranje Blauw'15 wil deze nieuwe voetbalvorm weer op de kaart zetten. Ben jij 50+, zie jij het zitten om in een team nog lekker sportief bezig te zijn? Heb je interesse of wil je meedenken over het opzetten van deze voetbalvorm bij Oranje Blauw’15? Stuur dan een bericht naar secretaris@oranjeblauw'15.nl. 

Gepubliceerd: 28 JUL 2022 - 12:09
Laatste update: 28 JUL 2022 - 13:13