Oppe Roer met (tech) house en vleugje RNB

Oppe Roer met (tech) house en vleugje RNB

Apollo Presents organiseert in Feel Fit Center Roerdalen: Oppe Roer. Een speciale avond voor de oudere jeugd (18+) met in de line-up Donny Snips, Ri_Low, The Housebreakerz (foto), Indy Seven en Luuk Mingers. Een menu van house, tech house en een vleugje RNB. 

Hèhè, eindelijk eens iets te doen voor de jeugd in Melick. Save the date: paaszondag 17 april. Als je het eitjes pellen onderhand beu bent, kun je lekker uit je plaat gaan tijdens Oppe Roer in Feel Fit Center Roerdalen, het voormalige Apollocomplex in Melick. 

Oppe Roer is een initiatief van Apollo Presents. Een groep jongeren onder aanvoering van Lisa Snoeijs die wat meer reuring voor de jeugd in Roerdalen wil brengen. Sinds vorig jaar organiseert de groep al iedere maand in het vernieuwde zwembad van Laco discozwemmen voor de jonkies. “Vanaf de eerste editie is dit een groot succes”, vertelt Lisa. “Iedere maand zorgen we voor een ander origineel thema en passen we de aankleding van het bad hierop aan. Voor een gave beleving huren we lampen die een echte lichtshow geven in en om het bad.” Nu dat experiment geslaagd is – alle edities waren zelf uitverkocht - wil Lisa de doelgroep uitbreiden met activiteiten voor 18-plussers. Oppe Roer is dus nog maar het begin. Yep, dat belooft nog wat!

Tickets: Oppe Roer (eventix.io)

Gepubliceerd: 01 APR 2022 - 08:08
Laatste update: 01 APR 2022 - 12:40