Open huis Maison Molenbeecke Melick verplaatst

Open huis Maison Molenbeecke Melick verplaatst

De voor zondag 30 oktober geplande open dag in Maison Molenbeecke in Melick is verplaatst naar zondag 11 december. De nieuwe woon-zorgvoorziening aan de Groenstraat (voormalige garage Geelen) is die dag van 10.00 tot 15.00 uur te bezichtigen.

Maison Molenbeecke is een kleinschalige woon-zorgvoorziening voor mensen met geheugenproblematiek. Net zoals de locatie in Montfort biedt ook de vestiging in Melick een warm, gezellig en geborgen `thuis` aan bewoners en hun familie.

Bij Maison Molenbeecke staat de bewoner centraal, ieder mens is uniek en daarom wordt de zorg individueel rond de bewoner opgebouwd. Door zich in te leven in de levensloop, het blijven volgen van het ritme van de bewoner en de ontwikkeling van het ziekteproces te blijven observeren en te volgen, biedt Maison Molenbeecke passende zorg. Welzijn staat hoog in het vaandel. Door de mens te blijven zien achter het gordijn dat dementie heet wordt een op de bewoner afgestemd welzijnsprogramma aangeboden. Om de mobiliteit zolang mogelijk op een veilige manier te kunnen handhaven staat bewegen voorop. Hierdoor voelt de bewoner zich lekker in zijn vel zitten, waardoor weinig tot geen onrust ontstaat.

Bij de locatie Melick zijn ook zorgappartementen voor echtparen, zodat zij samen kunnen blijven wonen wanneer een van hen hulpbehoevend wordt. Kijk voor meer informatie: www.maisonmolenbeecke.nl of bel met zorgmanager Sandra Kies voor een vrijblijvende afspraak over het financiële aspect en de zorg binnen Maison Molenbeecke, telefoon: 06-24478101 of e-mail: sandra.kies@maisonmolenbeecke.nl.

Foto: Aan de woon-zorgvoorziening aan de Groenstraat in Melick wordt de laatste hand gelegd.

Gepubliceerd: 20 OKT 2022 - 08:43
Laatste update: 25 OKT 2022 - 10:51