Ontvang een maand lang je dorpsblad gratis in de bus

Ontvang een maand lang je dorpsblad gratis in de bus

Wanneer je nu voor 2023 een abonnement neemt op de papieren versie van het dorpsblad van je dorp ontvang je het blad de rest van dit jaar gratis in de brievenbus. 

Uit onderzoek blijkt dat voor de inwoners van Roerdalen het lokale dorpsblad de belangrijkste informatiebron is voor lokaal nieuws van verenigingen, ondernemers, gemeente en parochie.

We zijn er trots op dat de gemeente Roerdalen de onder de paraplu van het nieuws- en informatieplatform RoerdalenNU.nl samenwerkende dorpsbladen in de programmabegroting 2023-2026 expliciet noemt als verbindende schakel binnen de lokale gemeenschap.

Naast de digitale versie zijn de dorpsbladen ook op papier beschikbaar. Ouwerwets? Zou je denken! Gedrukte media zijn nog altijd populair. Uit onderzoeken blijkt dat bladen op papier twee keer zo lang gelezen worden. De attentiewaarde is veel groter. De belevingswaarde is groter: veel mensen willen ‘liefst iets in handen’ hebben.

Neem nu voor 2023 een abonnement op de papieren versie van het dorpsblad van je dorp en je ontvangt het blad de rest van dit jaar gratis.
Opgave: https://bit.ly/RNUpapier 

Gepubliceerd: 24 NOV 2022 - 09:35
Laatste update: 24 NOV 2022 - 10:24