Ons Genoegen bereidt ABBA-concert voor

Ons Genoegen bereidt ABBA-concert voor

Harmonie Ons Genoegen uit Herkenbosch plant alweer nieuwe activiteiten. 

Nu de COVID-beperkingen voorbij zijn (en laten we hopen dat ze dat blijven) kunnen we onze activiteiten weer uitbreiden. Repeteren hebben we gelukkig een groot deel van de afgelopen 2 jaar wel kunnen doen. Mede daarom hebben we op paaszaterdag een mooi concert kunnen geven, samen met de fanfares van Vlodrop en Maria Hoop. Met een internationaal programma dat eindigde in een mooi slot: het gezamenlijk spelen van het Oekaïnse volkslied.

Ook konden we dit jaar weer in Herkenbosch langs de deuren met de Paaseieractie. Wij willen iedereen bedanken die eieren heeft gekocht, maar zeker ook alle vrijwilligers die aan het verkopen zijn geweest! Het levert een belangrijke bijdrage aan het in stand houden van ons instrumentarium en de uniformen.

Intussen maken we plannen voor nieuwe activiteiten. Na het succes van Diamondsongs & Seagulls (in 2019) gaan we opnieuw samenwerken met Dieter Troubleyn. Dit keer met ABBAharmonia: een groots ABBA concert. We staan te popelen om met de repetities hiervoor te beginnen. Dus reserveer zaterdag 1 oktober 2022 vast in uw agenda! Want dan zijn wij van plan dit ABBAconcert te houden in de Berensprong.

Gepubliceerd: 21 APR 2022 - 18:53