Nog even wachten met ploensjen

Nog even wachten met ploensjen

Zoals jullie weten zijn wij bezig met een opknapbeurt voor het zwembad. De eerste laag coating zit erop en ook de nieuwe tegeltjes zitten op hun plek. Het eiland voor de toezichthouders moet nog een betonlaag krijgen en daarna komt ook hier coating op. Het hele bad krijgt nog een tweede laag blauwe coating. Helaas halen we door het regenweer de planning, 1 juni open, niet. Ook het discozwemmen gaat niet door.

Drogen
Voordat we kunnen de tweede laag kunnen coaten moet het bad eerst droog genoeg zijn. Daarna zijn er minimaal 12 droge dagen nodig om uit te harden. Voor iedere dag met regen, komt er een dag bij. Aangezien we dus niet weten wanneer de coating ‘droog’ is, kunnen we nog geen nieuwe openingsdatum met jullie delen.

Vullen
Als de coating droog is, moeten we het bad nog vullen. Dat duurt ook minimaal 3 dagen. Mogelijk zou een tent/zeil kunnen helpen bij het droogproces, mits betaalbaar overwegen we dat. Het gaat namelijk om nogal een grote afmeting.

Verrassing
Zodra we weten wanneer we open gaan, delen we dit op Facebook en op ISY. We organiseren dan een leuke verrassing voor jullie geduld. Zet in ieder geval alvast 5 juli in de agenda, dan is weer de Vakantieploensj.

Gepubliceerd: 29 MEI 2024 - 19:04