Nieuwjaarsconcert Concordia in Kathedraal

Nieuwjaarsconcert Concordia in Kathedraal

Op zaterdag 14 januari 2023 vindt het nieuwjaarsconcertconcert plaats van harmonie Concordia Melick en de Koninklijke Harmonie van Roermond. Vanwege een verbouwing kunnen we dit keer geen gebruikmaken van De Oranjerie en wijken we uit naar de Kathedraal aan de Markt te Roermond.

De Keuninklikke begint het concert om 19.00 uur o.l.v. Wouter Pletzers. Na een korte pauze zal vanaf 20.15 uur Harmonie Concordia Melick o.l.v. Jean-Pierre Cnoops het tweede deel van het concert voor haar rekening nemen.

Met de koster van de Kathedraal is afgesproken dat de verwarming in de kerk al een dag eerder wordt aangezet maar iets warmere kleding kan natuurlijk geen kwaad. Entreekaarten voor het concert kosten 10 euro per stuk en zijn te verkrijgen bij de beide harmonieën.

U kunt ook een kaartje reserveren door te mailen naar post@concordiamelick.nl of te bellen met 06-54 26 17 48. De gereserveerde kaartjes worden op 14 januari gereedgelegd bij de kassa aan de ingang van de Kathedraal en kunnen daar dan ook worden afgerekend. We hopen op een grote publieke belangstelling.

De beide orkesten zijn al zeer verheugd over de toezegging om aanwezig te zijn van waarnemend burgemeester Onno Hoes (Roermond) en wethouder Roland Slangen (Roerdalen).

Gepubliceerd: 11 JAN 2023 - 14:55