Negentig Zonnebloem-gasten maken boottocht

Negentig Zonnebloem-gasten maken boottocht

De afdelingen St. Odiliënberg, Vlodrop en Melick van de Zonnebloem hebben de koppen bij elkaar gestoken en gezamenlijk een boottocht georganiseerd voor hun deelnemers. Op donderdagmiddag 1 september gaan we de Maas op, vanuit Maasbracht richting België, een rondvaart van 3,5 uur. 

Op de boot kunnen we genieten van het uitzicht, heerlijk op het water én gaande de middag wordt een high tea geserveerd met lekkere hapjes. Om het nog gezelliger te maken, zorgt een accordeonist voor livemuziek. Elke afdeling regelt het vervoer van de eigen gasten naar de boot en na afloop weer naar huis.

Met een extra bijdrage van de gemeente en dankzij de inzet van onze vrijwilligers wordt dit mooie uitstapje mogelijk voor de doelgroep van De Zonnebloem. Mensen met een lichamelijke beperking, vaak ouderen, zijn afhankelijk van anderen om erop uit te gaan. De Zonnebloem wil daar graag iets in betekenen en zorgen voor plezier. Dit boottochtje spreekt aan: 90 gasten hebben zich aangemeld en 20 vrijwilligers zorgen voor de begeleiding.

We wensen iedereen goeie vaart en een heel gezellige middag, waarvan hopelijk volop genoten gaat worden!
Alle vrijwilligers van De Zonnebloem St. Odiliënberg, Vlodrop en Melick

Gepubliceerd: 24 AUG 2022 - 08:23