Monique Bongers nieuwe coördinator van Buurtgezinnen Roerdalen

Monique Bongers nieuwe coördinator van Buurtgezinnen Roerdalen

Met heel veel enthousiasme wil ik mij graag voorstellen als nieuwe coördinator Buurtgezinnen in Roerdalen. Mijn naam is Monique Bongers en ik ben vereerd dat ik het stokje mag overnemen van Bonnie!

Ik ben getrouwd en heb vier kinderen, het is een gezellige en drukke boel bij ons thuis! Als geen ander weet ik hoe belangrijk steun van je omgeving is. Wanneer deze steun er niet is hoe fijn is het dan, dat je op Buurtgezinnen kunt terugvallen! Buurtgezinnen in Roerdalen is er voor gezinnen die liefdevolle steun nodig hebben of deze steun willen geven.
Kun jij wat extra en liefdevolle steun gebruiken?

Herken je dat? Soms kan er zoveel tegelijk in je leven gebeuren dat het spreekwoordelijke emmertje over loopt en het niet meer zo goed lukt om op ieder moment voldoende tijd en aandacht aan de kinderen te besteden. Terwijl je ze dat wel gunt! Juist dan kan een steungezin in de buurt een uitkomst zijn. Een gezin waar jouw kinderen regelmatig welkom zijn, zodat jij op adem kan komen.
De kracht van Buurtgezinnen is dat het laagdrempelig en heel eenvoudig is.
We koppelen een steungezin aan een vraaggezin dat steun goed kan gebruiken. Dat maakt het leven een stuk eenvoudiger en voor allebei leuker. Het zijn korte lijntjes voor af en toe een beetje hulp. Dat klinkt als iets heel kleins en dat is het ook, maar het effect ervan rijkt zoveel verder.

Als coördinator begeleid ik het hele proces zoveel als nodig is. Steunouders hebben ervaring met kinderen en omdat we veiligheid heel erg belangrijk vinden, wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd van steunouders.

Facebook en Instagram.
Ik ga mijn uiterste best doen om Buurtgezinnen in Roerdalen nog meer op de kaart te zetten! Wil je daarmee helpen? Volg onze pagina op Facebook en Instagram en zegt het voort! Hoe meer volgers, hoe groter ons bereik en hoe sneller we gezinnen aan elkaar kunnen koppelen.

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen!
Heb je een vraag en/of wil je dat ik eens met je meedenk over wat Buurtgezinnen voor jou kan doen of wil je graag iets voor een ander betekenen door steungezin te worden? Bel, mail of stuur me een bericht, ik kom graag vrijblijvend kennismaken!

monique@buurtgezinnen.nl 
06-43131922
Facebook en Instagram: Buurtgezinnen in Roerdalen
www.buurtgezinnen.nl 

Gepubliceerd: 12 JUN 2024 - 11:46
Laatste update: 18 JUN 2024 - 08:54