Middenweg/Heerbaan vanwege werkzaamheden afgesloten

Middenweg/Heerbaan vanwege werkzaamheden afgesloten

Vanaf komendeweek worden aan de Heerbaan en een gedeelte van Middenweg asfaltwerkzaamheden uitgevoerd op het gehele wegvak. Het betreft hier het gedeelte vanaf de Roermondseweg/ Middenweg tot en met de kruising met de Streekelsweg. De straat wordt tijdens de werkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer. De werkzaamheden nemen circa 2 weken in beslag nemen.   

Tijdens de werkzaamheden zijn de woningen en bedrijven te allen tijde bereikbaar. Er is een adviesomleidingsroute ingesteld voor lokaal doorgaand verkeer over de Roermondseweg en Hoofdstraat. Gedurende deze periode dienen de auto’s in de omliggende straten of op eigen terrein, waar niet gewerkt wordt, geparkeerd te worden.

Indien u uw huisvuilcontainer op de dag van het ophaalmoment voor 7.30 uur op het trottoir/oprit zet, verplaatsen wij deze voor u naar het einde van de straat zodat deze leeg gemaakt wordt door de vuilniswagen. Het is belangrijk dat u er zelf voor zorgt dat uw container voorzien is van een huisnummer.

Vanaf vrijdagavond 16 september 18.00 uur tot en met maandag 6.00 uur wordt de Middenweg afgesloten vanwege werkzaamheden. Tijdens deze weekendafsluiting wordt de asfaltverharding in zijn geheel vervangen. De straat wordt tijdens de werkzaamheden afgesloten voor verkeer. Bedrijven en woningen blijven te voet bereikbaar. Tijdens de werkzaamheden dienen de auto’s in de omliggende straten of op eigen terrein, waar niet gewerkt wordt, geparkeerd te worden.

Gepubliceerd: 05 SEP 2022 - 20:21
Laatste update: 08 SEP 2022 - 12:13