Maak nu uw hele woning gasvrij

Maak nu uw hele woning gasvrij

De “R” is weer in de maand. Dat betekent dat de verwarming weer aan moet. Het Vlodropse bedrijf Alternative Heating biedt oplossingen om uw hele woning gasvrij te maken. Hoe? Lees onderstaand artikel.

(Advertorial)

Volgens de miljoenennota gaat de regering stappen ondernemen om de energiearmoede te bestrijden. Sinds november 2022 is er een renteloze energielening voor mensen met een jaar inkomen tot 45.000 euro.

Wat kunt u doen?
Ook wij willen ons steentje bijdragen om de enorme prijsontwikkeling van met name gas de kop in te drukken. Uiteraard is de basis isoleren van uw woning (spouwmuren, kruipruimte, dak en HR++ glas) en vervolgens uw verwarming en warmwater laten voorzien van elektrische oplossingen.
U kunt dan uw dure gasketel en radiatoren verwijderen en tevens uw gasmeter door Enexis laten verwijderen. Alleen al met deze maatregel bespaart u minimaal 500 euro per jaar. U kunt uiteraard kiezen voor een hybride warmtepomp, maar dan heeft u nog steeds gas nodig circa 50% of u kiest voor een warmtepomp, echter dan dient uw woning 100% tochtdicht te zijn. Daarbij zijn bovenstaande oplossingen niet goedkoop.

Uw complete woning gasvrij
Met onze oplossingen kunt u uw complete woning al vanaf 5.000 euro gasvrij maken. Stap vandaag nog over op onze elektrische oplossingen en u bespaart honderden euro’s per jaar en u kunt weer rustiger slapen.
Een voorbeeld: U heeft een halfvrijstaande woning van 50m² vloeroppervlak beneden, verder zijn er 3 slaapkamers en 1 badkamer.

Als u ervoor kiest om uw benedenverdieping te verwarmen met elektrische vloerverwarming of infrarood vloerverwarming en boven met infrarood panelen of elektrische convectoren en vervolgens uw warm water door onze waterdoorstromers laat regelen kunnen wij u dit inclusief montage aanbieden voor nog geen 8.000 euro. U kunt dan uw radiatoren en gasaansluiting verwijderen en genieten van een aangename goedkope verwarming. Als u er ook nog voor kiest om (extra) zonnepanelen te plaatsen dan heeft u geen hoge maandlasten meer of u bent zelfs energieneutraal.

Onze producten zijn makkelijk zelf te installeren, zie onze instructiefilm op onze website www.alternative-heating.nl.  Wilt u een advies op maat voor uw situatie, mail ons dan naar info@verwarmenzondergas.nu  en wij zorgen voor een passende offerte.

Op de foto: Jan van Hooren van Alternative Heating uit Vlodrop.

Gepubliceerd: 08 FEB 2023 - 13:42
Laatste update: 05 MAA 2023 - 11:21