Maak eens een ritje met de Geluksexpres

Maak eens een ritje met de Geluksexpres

Het is weer mogelijk: een ritje met de Geluksexpres! Was de trein vroeger een vaak voorkomend beeld in de straten van Roerdalen, door de coronapandemie zijn de ritten geminimaliseerd en is de trein nauwelijks nog gesignaleerd. Dat wordt anders! We kunnen nu weer onbezorgd op een milieuvriendelijke manier gebruik maken van de Geluksexpres.

Voor elke vereniging, stichting of familie en vriendengroepen die met elkaar een rit willen maken door onze wondermooie gemeente is het mogelijk de trein te gebruiken en alle mooie plekjes te bezoeken. Er is niets mooier dan onze gemeente te verkennen, te komen op plaatsen die niet bekend zijn, de geschiedenis te leren en culturele en geluksplekken te zien. De Geluksexpres maakt het mogelijk!

Met elkaar te reizen, bijzondere plekken te bezoeken of een gezellig terras te pakken, stimuleert de verbinding en maakt de beleving nog intenser. Alles is mogelijk: het bezoeken van de Geluksplekken, Rondje Meinweg, Rondje Roerdalen, Het Vlootbeekdal, etc. Maar ook het bezoeken van bijzondere gebouwen of locaties. Denk aan de kerken, molens, kastelen, kunstgalerijen, etc. Maar ook gezellige uitjes bij Vurenhof, Landal en de Pimpernel, de Gitstappermolen, de Boshut, Oetsjpanning de Meuleberg of Jägerhof.

De Geluksexpres wordt gerund door vrijwilligers die niets liever willen dan de beleving van alle aspecten van Roerdalen aan u over te dragen. Een rit met de Geluksexpres levert meer geluksgevoel op dan elke ander evenement. Mensen die eerder een rit hebben meegemaakt weten wat die ervaring waard is. Heeft u interesse, dan kunt u zich aanmelden voor de Geluksexpres via info@geluksexpres.nl.  U krijgt dan een formulier waarin u kunt aangeven met hoeveel personen u de rit wilt maken en waar uw belangstelling naar uitgaat.

Gepubliceerd: 07 JUL 2022 - 08:49
Laatste update: 11 JUL 2022 - 18:53