‘t Sweeltje ontvangt 500 euro van Rabobank 

‘t Sweeltje ontvangt 500 euro van Rabobank 

’t Sweeltje wordt gerund door vrijwilligers die samen zorgen voor de exploitatie van het zwembad. De financiën rondkrijgen is een hele uitdaging. We zijn dan ook heel erg blij met de gift van de Rabobank die wij eind 2022 mochten ontvangen. Martin Maessen reikte een cheque uit aan voorzitter Joost Marx van zwembad ’t Sweeltje. We ontvingen het mooie bedrag van 500 euro.

Belangrijk voor de jeugd
Martin: “Mijn dochter gaat graag bij ’t Sweeltje zwemmen met haar vriendinnen. Lekker dichtbij in eigen dorp. Ik vind het belangrijk dat het bad open blijft en dat er voor de jeugd iets te doen is. Daarom heb ik deze persoonlijke subsidie van mijn werkgever Rabobank voor ’t Sweeltje aangevraagd. Mooi dat het is gelukt en dat ik kan bijdragen aan de Montfortse samenleving.”

Waterpolo
Hartelijk bedankt Martin Maessen en Rabobank! Van de bijdrage gaat we goaltjes en spullen kopen voor waterpolo. Want we hebben gemerkt dat de jeugd graag meedoet met activiteiten. Zo zorgen we ervoor dat ze lekker in beweging blijven in plaats van thuis op de bank. Nog een paar maanden en dan gaat de poort weer open. #veerblievezwumme

Ook bijdragen?
Alle grote en kleine schenkingen zijn welkom. U kunt het geld overmaken naar Stichting ’t Sweeltje Montfort, NL91RABO0316371289.

Op de foto: Voorzitter Joost Marx (links) ontvangt uit handen van de Martin Maessen van de Rabobank een cheque van 500 euro. 

Gepubliceerd: 04 JAN 2023 - 13:06
Laatste update: 09 FEB 2023 - 13:02