Loop eens binnen bij het Sociaal Team!

Loop eens binnen bij het Sociaal Team!

Iedere woensdagmiddag heeft het Sociaal Team een open inloop van 10:00 tot 13:00 uur. Deze inloop is er voor mensen die graag de mogelijkheden rondom het doen van vrijwilligerswerk willen bespreken. Misschien ben je al actief maar loop tegen iets aan dat je graag wilt veranderen. Of heb je al een goed idee waar je hulp bij kan gebruiken. Loop ook dán vooral even binnen.

Helpen met een boodschap, een tuintje of het drinken van een kopje koffie, vertel!
Soms heb je niet veel tijd, maar wil je toch graag iemand anders helpen. Ook dat kan. Er zijn altijd wel klusjes waar iemand zo nu en dan wel wat hulp bij kan gebruiken. Denk aan het doen van een boodschap, hulp bij het koken of het ophangen van een schilderij. Als Sociaal Team kijken we samen naar uw interesse en mogelijkheden. Deze zouden zomaar eens van pas kunnen komen bij het helpen van iemand anders.

Waar vind ik de open inloop van het Sociaal Team?
Onze open inloop is er iedere woensdag van 10:00 – 13:00 uur op de Schoolstraat 3 in Vlodrop. Wilt u graag op een ander moment contact met ons team? Dan kunt u bellen naar: 0475 538 888. Of stuur een e-mail naar sociaalteam@roerdalen.nl 

Deze open inloop vindt plaats naast de reguliere spreekuren van het Sociaal Team.

 

Gepubliceerd: 27 JAN 2022 - 10:16