Laatste kans voor aanmelden Rommelroute Melick

Laatste kans voor aanmelden Rommelroute Melick

Nog een paar weken voor de tweede editie van de Rommelroute in Melick op zondag 4 juni. De organisatie heeft inmiddels al ruim 100 aanmeldingen mogen ontvangen van deelnemers die deze dag hun spullen te koop aan zullen gaan bieden.

Naast de vele deelnemende adressen zullen diverse horecaondernemers hun deuren geopend hebben voor een hapje en drankje. Ook hebben we iets nieuws in het programma tijdens deze Rommelroute: de Prins Bernhardmolen in de Waterschei zal van 10.00 tot 16.00 uur zijn deuren geopend hebben voor belangstellenden.

Mocht je je nog willen aanmelden als verkoopadres wacht dan niet te lang, op zondag 28 mei sluit de inschrijving en zullen alle deelnemerspakketjes gemaakt worden en afgeleverd worden op de deelnemende adressen. Deelnemende adressen zijn tijdens de rommelroute herkenbaar aan de deelnemersposter die ook dit jaar weer gesponsord worden door Peter Kroon Fotografie.

Opgeven is mogelijk via de website www.rommelroutemelick.jouwweb.nl of door een papieren inschrijfformulier af te halen bij de organisatie Dorpsstraat 49, Melick.

Mochten er vragen zijn dan kunt u contact opnemen met de organisatie via : rommelroutemelick@gmail.com  of telefonisch via Jacqueline Munnichs 0475-53 30 70 of Stefan Engels 06-22 63 36 64.

Gepubliceerd: 15 MEI 2023 - 10:34
Laatste update: 15 MEI 2023 - 15:07