Koffieconcert door fanfares van 't Reutje en Hunsel

Koffieconcert door fanfares van 't Reutje en Hunsel

Fanfare St. Wiro uit 't Reutje verzorgt zondag 24 oktober samen met fanfare St. Cecilia uit Hunsel een koffieconcert in de Fanfarezaal in 't Reutje. 

Eindelijk! Zondag 24 oktober is het weer mogelijk. Een muzikaal optreden van fanfare Sint Wiro. Of te wel, na heel lang wachten, weer een heus concert. Gelukkig hebben we wel al enige tijd weer kunnen repeteren, zodat wij ons toch enigszins hebben kunnen voorbereiden. En met ons ook fanfare Sint Cecilia uit Hunsel. Om 11.00 uur starten we; zorg dat u op tijd bent, zodat u geen muzieknoot hoeft te missen. Fanfare Sint Wiro opent dit koffieconcert onder leiding van dirigent Joep Schrader en zal de volgende werken ten gehore brengen: Out of Africa, Lord Tullamore, Ein Deutsches Lied, Coldplay in concert, Kraken en een vrolijke mars.

U ziet, een gevarieerd programma, en wilt u het óók horen, kom dan aanstaande zondag naar de Fanfarezaal, St Josephstraat 2 in ’t Reutje. Na fanfare Sint Wiro treedt verder ook op onze bevriende vereniging uit Hunsel, fanfare Sint Cecilia. Ook zij staan onder leiding van dirigent Joep Schrader. Bij het ter perse gaan van dit nummer was hun programma bij ons nog niet bekend, maar zij hebben ons beloofd ook een gevarieerd en luisterrijk muzikaal programma te brengen. Het mag duidelijk zijn, wij hebben er zin in!
Vanaf 10.30 zijn de deuren geopend. Let wel, conform de regels van de Rijksoverheid hoeft u geen 1,5 meter afstand meer te houden, maar wij vragen u bij de ingang om een geldig coronatoegangsbewijs te tonen. Natuurlijk is er de mogelijkheid tot het nuttigen van een consumptie met een stuk vlaai rondom de muziekoptredens. De eerste kop koffie wordt u overigens aangeboden door fanfare Sint Wiro.

Gepubliceerd: 21 OKT 2021 - 08:20
Laatste update: 21 OKT 2021 - 08:29