Klusweekend ‘t Sweeltje: hulp gevraagd!

Klusweekend ‘t Sweeltje: hulp gevraagd!

Ook al zin in de zomer en lekker ploensjen? Nog even en dan gaat ’t Sweeltje weer open. Maar eerst is er werk aan de winkel om het zwembad voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Daarom houden we op zaterdag 9 en zondag 10 april een klusweekend. De grootste klus bestaat uit het schoonmaken en verven van het zwembad. Daarnaast willen we ook het terrein, bankjes en speeltoestellen klaarmaken voor het seizoen. Kom jij ons helpen?

Alle hulp is welkom
Leeftijd maakt niet uit, oud en jong zijn welkom. Wij zorgen voor koffie/thee/ranja en lunch tussen de middag. Meehelpen is eenmalig en verplicht je niet om vaste vrijwilliger te worden (al mag dat natuurlijk wel). Dus aarzel niet en kom gezellig een handje helpen.

Help je mee?
Meld je aan via meedoen@sweeltje.nl.  Zo kunnen we zien wie er allemaal komt en de taken verdelen. Geef aan welk dagdeel je kunt komen (zaterdagmorgen/middag, zondagmorgen/middag). Wij zorgen voor de zwembadverf en verfspullen. Maar een of hogedrukreiniger of andere schoonmaakspullen zijn welkom. Alvast veel dank!

Werkgroep #Veer blieve zwumme

Gepubliceerd: 01 APR 2022 - 09:15
Laatste update: 01 APR 2022 - 09:22