Kleinschalige uitjes voor senioren in Roerdalen

Kleinschalige uitjes voor senioren in Roerdalen

Activiteitenbureau De Nieuwe Senior presenteert kleinschalige en persoonlijke uitjes voor senioren uit Roerdalen.

Zaterdag 10 augustus en zaterdag 24 augustus staat er een boottocht over de Maas met lunch op het programma. Terwijl u vaart over de Maas kunt u genieten van mooie uitzichten over de oevers naar Maasparels zoals Maasbracht, Wessem en Thorn. Na de boottocht wordt in de theetuin in Nederweert een heerlijke lunch voor u geserveerd. Deze tour is inclusief: bootticket en lunch, vervoer van en naar uw huisadres en bezorging van tickets op uw huisadres. Prijs: 69,50 euro.

Rondje Zuid-Limburg
Maandag 15 juli en maandag 2 september maakt De Nieuwe Senior met u een rondje Zuid-Limburg. Het zuidelijkste deel van Limburg voelt als een stukje buitenland in onze eigen provincie. We nemen u graag mee op een dagtochtje naar plekjes waar Limburgs natuurschoon en het bourgondische leven hand in hand gaan.
Tour is inclusief: bezorging van tickets op uw huisadres, koffie/thee en verse Limburgse vlaai en vervoer van en naar uw huisadres. Prijs: 69,50 euro (exclusief lunch).

Makkelijk te boeken: Bel 06 - 13 40 61 44 om een uitje te reserveren!
Uw ticket wordt op uw huisadres afgeleverd, inclusief vervoer van en naar uw huisadres!
Kleine groepjes, dus geen grote aantallen en daarom meer persoonlijk.
Voor meer uitjes en informatie kunt u kijken op www.denieuwesenior.nl, of contact opnemen met Giel Thijssen via denieuwesenior@gmail.com. 

Gepubliceerd: 03 JUL 2024 - 20:44
Laatste update: 10 JUL 2024 - 13:41