Kerstmarkt in Montfort met zestig stands

Kerstmarkt in Montfort met zestig stands

Op zondag 27 november vindt vanaf 10.30 tot 17.00 uur in sporthal Koeweide in Montfort de jaarlijkse kerstmarkt plaats. Een dag volop genieten op één van de gezelligste en meest sfeervolle kerstmarkten van Limburg.

Er zijn ruim zestig stands met deelnemers uit binnen- en buitenland met onder andere kerst gerelateerde artikelen zoals kerstgroepen, kerstdecoraties en kerstkaarten. Daarnaast zullen allerlei hobbymaterialen te koop aangeboden worden voor het maken van (3D) kaarten, cadeauartikelen en sfeerartikelen voor de kerst.

Diverse standhouders zullen demonstraties geven, zoals het maken van sierraden, kaarten en zeepkettingen. Daarnaast zijn er nog stands met lederwaren, handwerk, woon-, huis- en tuindecoraties, keramiek, speelgoed, kunstwerken en geschenkartikelen, kortom teveel om op te noemen. Tijdens de markt wordt ook aan de inwendige mens gedacht. Overheerlijke wafels of Limburgs beste oliebol worden ook dit jaar weer met veel trots en passie voor uw gebakken. Al dit lekkers kunt u nuttigen op het gezellig ingerichte terras, waar vrolijke kerstklanken zullen klinken.

Kerstmarkt Montfort; een bezoek meer dan waard!

Gepubliceerd: 24 NOV 2022 - 08:18
Laatste update: 24 NOV 2022 - 11:34