Kees Spapens spreekt in Alzheimer Café Roerdalen

Kees Spapens spreekt in Alzheimer Café Roerdalen

Het Alzheimer Café Roerdalen is een laagdrempelige bijeenkomst voor iedereen die te maken heeft met dementie en iedereen die hierin is geïnteresseerd en is een betrouwbare en gezellige setting, om elkaar over dementie te spreken.

Donderdag 16 maart 2023 is het onderwerp ‘Het leven stopt niet met dementie. Gastspreker is Kees Spapens. Hij gaat in gesprek met een Alzheimerpatiënt en haar mantelzorger. Kees Spapens, is GZ psycholoog, niet praktiserend en ‘kroegbaas’ van het Alzheimer Café Roermond.

De bijeenkomsten van Alzheimer Café Roerdalen vinden plaats elke derde donderdag van de maand ; Locatie Trefpunt Apollo in het Feel Fit Center Roerdalen aan de Apollolaan 2 te Melick. Aanvang 19.30 uur; inloop vanaf 19.00 uur. Einde rond 21.30 uur. U bent van harte welkom, vrije entree, reserveren is niet nodig.

Koffie/thee worden aangeboden door Alzheimer Café Roerdalen. Wilt u meer informatie over de avonden of maandelijks ons persbericht ontvangen, dan kunt u een mail sturen naar alzheimercafe.roerdalen@alzheimervrijwilligers.nl. Wilt u ons steunen, dan kunt u uw bijdrage boeken op rekening NL13 RABO 0150 4254 81 t.n.v. Alzheimer Midden-Limburg.

De Wensbus Roerdalen is beschikbaar voor bezoekers van Het Alzheimer Café Roerdalen. Bezoekers moeten een rit reserveren via de gebruikelijk werkwijze van de Wensbus. Kijk hiervoor op hun website https://wensbusroerdalen.nl/hoe-werkt-het.  Neem minimaal één dag van te voren telefonisch contact op met nummer 06-40 58 58 69, van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur.

Gepubliceerd: 08 MAA 2023 - 14:51