Jubilerend Excelsior Montfort zoekt oud-leden

Jubilerend Excelsior Montfort zoekt oud-leden

Fluit- en tamboerkorps Excelsior Montfort bestaat 90 jaar! Dat wordt onder meer gevierd met een reünie van oud-leden op zaterdag 10 september.

In de vroege avond organiseren we een reünie voor oud-leden. Ben jij lid geweest van Excelsior Montfort? Dan heb je een groot aandeel in dit jubileum. We willen je dan ook graag uitnodigen om samen met ons terug te kijken op de mooie jaren en vele bijzondere momenten die we hebben beleefd. Wij zorgen voor de koffie en vlaai. We hopen op een grote opkomst zodat we samen met andere oud-leden een gezellige avond vol herinneringen en anekdotes op kunnen halen en mooie foto’s kunnen bekijken.

We zien je graag op zaterdag 10 september aanstaande vanaf 18.30 uur in de sporthal van Montfort. In verband met de organisatie is het fijn als je een berichtje stuurt naar feest@excelsior-montfort.nl  en aangeeft of je alleen of met partner komt en in welke periode je lid bent geweest. Voor deze avond zijn we ook op zoek naar foto’s van Excelsior Montfort door de jaren heen. Deze kunnen gestuurd worden naar feest@excelsior-montfort.nl 

Gepubliceerd: 19 AUG 2022 - 16:29