John Williams helpt Posterholts stel bij het afmaken van hun droomhuis

John Williams helpt Posterholts stel bij het afmaken van hun droomhuis

Of ze bij Help, Mijn Man Is Klusser weten waar Posterholt ligt? Als je de inleiding op de aflevering van aanstaande maandag leest, zou je denken van niet.

“Twee jaar geleden kochten Robbert en Jacqueline een klushuis in het dorpje Posterholt in Noord-Limburg. Na een lekkage moesten ze het dak vervangen. Dat was zo duur dat er geen geld meer was om de verbouwing af te maken. Weten ze met de hulp van het team van Help, Mijn Man Is Klusser! eindelijk vorderingen te maken?” Met die inleiding kondigt de producent de aflevering van aanstaande maandag aan.

Het productiebedrijf vervolgt: “Het dorpje Posterholt ligt prachtig in de glooiende heuvels van Limburg. Jacqueline en Robbert zagen zichzelf hier al helemaal wonen en dachten hun droomhuis gevonden te hebben. Toegegeven, het was dan wel een woning waar nog het nodige aan moest gebeuren, maar klusser Robbert zou het wel voor elkaar krijgen. Vol enthousiasme begon hij aan de klus en hij haalde de hele bovenverdieping leeg. En daar begonnen de problemen: het stel kreeg te maken met een enorme lekkage, waardoor het hele dak moest worden vervangen. Een kostbare klus, want daarna was hun budget op en kwam de verbouwing stil te liggen. Daarom gaan John Williams en zijn team in Help, Mijn Man Is Klusser! naar Posterholt om Robbert en Jacqueline te helpen hun droomhuis af te maken.”

Hoe het uitpakt kun je maandag 27 maart om 20:30 uur zien op RTL4.

Gepubliceerd: 25 MAA 2023 - 09:47