Jeugdleden Naka Ima deden wedstrijdervaring op

Jeugdleden Naka Ima deden wedstrijdervaring op

Karatevereniging Naka Ima uit Montfort is op zaterdag 12 november in alle vroegte vertrokken richting Sommelsdijk. Hier stond de Cetradex Itachi Open op het programma. Op dit drukbezochte toernooi werd er gestreden op de onderdelen Kata en Kumite. Namens Naka Ima deden twee jeugdleden mee op het onderdeel Kumite.

Na lang wachten mocht Elias iets na 15.00 uur als eerste de mat op. Voor Elias was dit zijn eerste wedstrijdervaring. Hij heeft een hele mooie partij gevochten. Elias heeft een aantal mooie trappen kunnen maken, maar deze waren net niet goed genoeg om punten toegekend te krijgen. Elias en zijn tegenstander waren aan elkaar gewaagd. Er zijn geen punten gevallen tijdens de wedstrijd en helaas heeft Elias op beslissing van de scheidsrechters verloren. Maar top gevochten!

Nine mocht meteen daarna de mat op. Zij heeft ook een hele sterke partij laten zien. Ook Nine en haar tegenstander waren aan elkaar gewaagd! Nine heeft de hele partij goed aangevallen en vooruit kunnen vechten. Ook in deze partij zijn geen punten gevallen en hebben de scheidsrechters de winst aan de andere partij toegekend.

Elias en Nine hebben allebei top gevochten! Wij zijn super trots! Ze hebben weer een mooie ervaring opgedaan en veel geleerd! Osu!

Interesse? Kom gerust eens kijken of meedoen tijdens de reguliere trainingen op dinsdag- en donderdagavond in Sporthal De Koeweide te Montfort. Voor meer informatie: Sensei Frank Richter (4e dan): tel.: 06-31 93 83 52; e-mail: frank.nakaima@hotmail.nl of senpai Wendy Simons (2e dan): tel.: 06-21 99 34 87; e-mail: wendysimons@home.nl. 

Gepubliceerd: 16 NOV 2022 - 09:09