Jeugdig talent in actie op Muziek Festival Montfort

Jeugdig talent in actie op Muziek Festival Montfort

Op zondag 2 april presenteren koninklijke fanfare De Vriendenkring en fluit- en tamboerkorps Excelsior in samenwerking met de basisschool het Muziek Festival Montfort. Het evenement wordt gehouden in het Dorpshuis te Montfort.

Tijdens deze middag laten jeugdige muzikanten uit Montfort hun talent horen. Er staat een zeer gevarieerd programma op de planning. Van zang tot piano, van dwarsfluit tot koperinstrument en van blokfluit tot trom, het komt allemaal voorbij. De optredens worden onder andere verzorgd door de jeugd van de Blazersklas, Het MuziKidzKoor, de blokfluiters en de jeugdorkesten van De Vriendenkring en Excelsior. Maar ook de allerjongste kinderen uit groep 1, 2 en 3 van de basisschool zullen niet ontbreken.

U bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie, een glaasje fris of een lekker hapje een kijkje te komen nemen en u te laten verrassen door het vele jonge muzikale talent uit het dorp. Het festival start om 14.00 in Dorpshuis Montfort, Markt 14, 6065AW te Montfort. De entree is gratis. Graag tot dan!

Gepubliceerd: 23 MAA 2023 - 12:37
Laatste update: 23 MAA 2023 - 20:43