Je mooiste Meinweg-foto als wallpaper voor in De Harch

Je mooiste Meinweg-foto als wallpaper voor in De Harch

Het bestuur van dorpshuis De Harch in Herkenbosch heeft een actie gestart om een van de harmonicadeuren in het gebouw op te fleuren met een foto van De Meinweg.

Eind september, begin oktober zijn wij in De Harch weer begonnen met de activiteiten van de verenigingen die in de afgelopen jaren al steeds gebruik maakten van De Harch.
Hoewel de eindstreep van de verbouwing tot dorpshuis voor Herkenbosch nog steeds niet bereikt is, kon het nieuwe aangebouwde gedeelte toch al in gebruik genomen worden en bij de verkiezingen op 22 november hebben vele inwoners al kennis kunnen maken met deze nieuwbouw omdat in de ontmoetingsruimte het stembureau was ondergebracht. Veel stemmers waren verrast door dit gedeelte van de nieuwbouw en wij mochten van veel inwoners een compliment ontvangen over onze nieuwbouw. De nog resterende verbouwwerkzaamheden hopen wij voorspoedig te kunnen gaan uitvoeren. In de oude zaal moet nog een nieuwe vloer worden aangebracht en deze zaal wordt nog voorzien van een geluidwerende scheidingswand en van scheidingspanelen (harmonica-afscheiding) tussen zaal en caféruimte. Daarnaast zullen ook nog schilderwerkzaamheden worden uitgevoerd.

Foto in behangformaat
Zowel aan de cafézijde als aan de zijde van de zaal is een van de harmonicadeuren weg gehaald en daar is een wand geplaatst waarop wij graag een foto uit het Meinweggebied willen gaan aanbrengen in behangformaat (2,5 meter x 2,2 meter). Er zijn vast onder de gebruikers van De Harch inwoners die recent een mooie foto hebben gemaakt van dit gebied en wij nodigen u dan ook uit om uw mooiste foto aan te leveren zodat wij daarvan een mooie wallpaper kunnen vervaardigen voor deze wand.

Stuur uw foto naar onze secretaris: e-mail: deharch@gmail.com. De foto moet gelet op de uitvergroting uiteraard van hoge resolutie zijn. Graag zien wij uw foto op korte termijn tegemoet.

Op de foto: De deur bestemd voor de wallpaper van De Meinweg.

Gepubliceerd: 06 DEC 2023 - 19:42