Inzamelingsactie speelgoed bij Oké Roerdalen

Inzamelingsactie speelgoed bij Oké Roerdalen


Met de feestdagen in aantocht vragen Stichting Oké Roerdalen en het Sociaal Team aandacht voor kinderen van ouders met een kleine beurs. Niet alle gezinnen kunnen namelijk Sinterklaascadeautjes kopen voor hun kinderen. Daarom zijn de organisaties opzoek naar nieuw of gebruikt speelgoed voor de Sinterklaasactie en de Speelotheek.

Speelgoed doneren
Heeft u schoon en onbeschadigd speelgoed over? Dan kunt u dit afgeven voor de Sinterklaasactie. Maar ook de Speelotheek van Stichting Oké Roerdalen kan nieuw speelgoed goed gebruiken. In de Speelotheek kunnen ouders samen met hun kinderen speelgoed lenen. De stichting is op zoek naar nieuw speelgoed voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Speelgoed afgeven kan tot 1 november op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 11.00 en 13.30 uur bij Stichting Oké Roerdalen, Streekelsweg 6 in Posterholt.

Sinterklaasactie
Sociaal Team Roerdalen en Stichting Oké Roerdalen willen graag álle kinderen in Roerdalen een geweldig Sinterklaasfeest geven. Daarom mogen ouders met een kleine beurs in de weken voor Sinterklaas schoencadeautjes komen uitzoeken voor hun kind(eren). Op zaterdag 4 december delen Sint en Piet tijdens een feestelijke middag in het KA-huis in Posterholt Sinterklaascadeautjes uit aan de kinderen. Kan uw gezin een steuntje in de rug gebruiken en wilt u gebruik maken van deze actie? Of kent u een gezin waarvan u vindt dat zij in aanmerking komen? Meld uw gezin dan aan door een e-mail te sturen naar fam.dewilligen@home.nl en anjabonny@gmail.com. Laten we samen zorgen voor een lach op alle snoetjes die dat zo goed kunnen gebruiken!

 

Gepubliceerd: 08 OKT 2021 - 19:38