Introductieavonden bij De Snelle Shuttle

Introductieavonden bij De Snelle Shuttle

Badminton kan zeer intensief zijn, maar is vooral een ontspannende sport. Je speelt samen, maar het is geen teamsport. Het grote voordeel is dat je elke speelavond mag komen spelen, maar dit zeker geen verplichting is. Op de speelavonden wordt er in tweetallen tegen elkaar gespeeld en speel je elke wedstrijd met een andere partner.

Om badminton beter te leren kennen en onze sport voor te stellen, starten we vanaf 22 maart met een introductie voor beginnende badmintonners. We laten gedurende drie weken geïnteresseerden kennis maken met badminton én met onze gezellige vereniging. En dat geheel kosteloos! Het enige dat nodig is, is een paar geschikte sportschoenen en -kleding; een geschikt racket wordt ter beschikking gesteld.

De introductie avonden zijn op de woensdagavond van 21.00 tot 22.00 uur in De Roerparel. We geven dan uitleg over het spel, doen oefeningen en spelen we een wedstrijdje. Je kunt je inschrijven door een e-mailtje te sturen naar de secretaris.

Onze vereniging staat voor recreatief spelen voor ieder niveau en elke leeftijd vanaf 21 jaar. De doelstelling is om in een gezellig sfeer, lekker te bewegen. We spelen op maandag- en woensdagavond van 21.00 tot 23.00 uur én op de dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur. De dinsdagochtend is met name geschikt voor degene die liever overdag willen sporten op een ontspannen manier.

Ben je het bankhangen zat en wordt de sportschool toch te saai, meld je dan aan via onderstaand e-mail adres. Twijfel je nog en wil je meer informatie, bel dan na 18.00 uur met onze secretaris. Ook kun je een kijkje nemen op onze website! www.bcdesnelleshuttle.nl

Heb je al enige ervaring of wil je liever op de dinsdagochtend spelen, dan ben je natuurlijk ook welkom!

Jos van den Ham, Secretaris Badminton Club ‘De Snelle Shuttle’

e-mail : j.van.den.ham@hccnet.nl 

telefoon: 06-21665591

 

Gepubliceerd: 23 FEB 2023 - 14:59