Interessante sprekers op netwerkbijeenkomst ondernemers

Interessante sprekers op netwerkbijeenkomst ondernemers

OndernemersVereniging Roerdalen (OVR) houdt dinsdag 22 november een netwerkbijeenkomst. Er wordt ingezoomd op actuele onderwerpen die iedereen als ondernemer meemaakt of al heeft meegemaakt.

Gebiedsmanager Ilmar Woldring van Groene Economie Limburg praat de ondernemers bij over energietransitie. Stichting Groene Economie Limburg is er om ondernemers te helpen op het vlak van verduurzaming. Ook het financiële aspect komt daarbij aan bod.

Egen van Zeeland van Impronta ICT Security haalt het thema cybersecurity voor het voetlicht. Kom je het niet zakelijk tegen, dan ben je vast wel eens als particulier persoon met internetcriminaliteit in aanraking geweest. Hoe wapen je je hiertegen en wat zijn nu slimme manieren om je online te beschermen? Egen van Zeeland maakt je zowel zakelijk als particulier bewust van de valkuilen en geeft praktische tips. 

De netwerkbijeenkomst op dinsdag 22 november wordt gehouden op Golfbaan de Herkebosche, Stationsweg 100 in Herkenbosch. Inloop en ontvangst om 19.00 uur, start programma om 19.30 uur. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel. De bijeenkomst is gratis voor leden van de OVR. Niet-leden betalen een bijdrage van 10 euro. Aanmeldingen via info@ovroerdalen.nl

 

Gepubliceerd: 17 NOV 2022 - 08:33