Inschrijving Melick Zónger Grenze gestart!

Inschrijving Melick Zónger Grenze gestart!

Het is zover, je kunt je met je team inschrijven voor de eerste editie van Melick Zónger Grenze. Dat werkt het snelste via het inschrijfformulier op onze website www.melickzongergrenze.nl. We hopen op een grote opkomst, zodat de eerste editie van het dorpsspel een succes wordt. We leggen je graag uit wat de bedoeling is.

Sjpel, sjpas en plezeer
Op 3 september 2022 is ons mooie dorp het spelbord, met zeven spellocaties en negen verenigingen die een spel organiseren. Op de route tussen de spellocaties beantwoord je vragen over Melick. Zo verzamel je al spelend punten met je team. En natuurlijk staat er aan de finish een prijs klaar voor de winnaars. Er is geen leeftijdsgrens, al heb je vóór één spel wel een zwemdiploma nodig. Je team bestaat uit 6-10 personen. Je buren, familie, vrienden of je vereniging? Het maakt niet uit hoe je je team samenstelt. Met wie vorm jij een team?

Start en finish bij Trefpunt Apollo
We bieden alle deelnemende teams een brunch aan voorafgaand aan de start van het spel. Dat doen we bij Trefpunt Apollo. Daar zijn ook de finish en de afsluitende BBQ met livemuziek. Je trekt met je team door het dorp naar de zeven spellocaties. Dat doe je te voet of met de fiets. Met de vragen die je onderweg krijgt, leer je ook je eigen dorp nog beter kennen.

Samenwerking
Melick Zónger Grenze is een initiatief van betrokken inwoners en verenigingen uit Melick. We willen met het dorpsspel zorgen voor een leuke activiteit voor het dorp. Daarnaast investeren we in de samenwerking tussen de verenigingen en willen we bijdragen aan een bruisend en levendig dorp.
De volgende verenigingen doen dit jaar de organisatie: LTV Melick, CV de Markoef, FC Roerdalen, Stichting Boerebroelof, Harmonie Concordia, Schutterij Sint Andreas, Dartclub Melick en De Roersoppers.

Tot slot
We zijn in onze voorbereiding geweldig geholpen door Ruud Snijders, die belangeloos heeft gezorgd voor ons logo, de poster en de website. Wij werken de komende weken verder aan het programma. Meld je snel aan met je team en reserveer 3 september voor de eerste editie van Melick Zónger Grenze. De leukste manier om de zomervakantie af te sluiten!

Comité MZG

Ga naar het inschrijfformulier: klik HIER

Foto: Dorpshuis Trefpunt Apollo is het start- en finishpunt van de eerste editie van Melick Zónger Grenze.

Gepubliceerd: 02 JUL 2022 - 12:33