Inloopbijeenkomsten over tijdelijke huisvesting

Inloopbijeenkomsten over tijdelijke huisvesting

Komt u in januari naar de inloopbijeenkomsten over de tijdelijke woningen in Vlodrop, Melick en Sint Odiliënberg? U kunt dan de definitieve inrichtingsplannen van de locaties bekijken.

De plannen voor de tijdelijke woningen in Roerdalen krijgen steeds meer vorm. Voor Vlodrop, Melick en Sint Odiliënberg zijn de inrichtingsplannen meerdere keren besproken met de klankbordgroepen. Daarin staat bijvoorbeeld hoe de woningen komen te liggen en waar straten, paadjes en parkeerplaatsen komen.

De inrichtingsplannen zijn nu klaar. Wilt u ze bekijken? Kom dan naar de inloopbijeenkomst in uw dorp:
Sint Odiliënberg: maandag 9 januari in de Roerparel (Schaapsweg 24)
Vlodrop: woensdag 11 januari in café Roerzicht (Grootestraat 36)
Melick: maandag 16 januari in Feel Fit Center Roerdalen (Apollolaan 2)

De inloopbijeenkomsten duren van 19.30 tot 21.00 uur. U kunt vrij binnenlopen.

Tijdelijke huisvesting, hoe zit ook alweer?
De tijdelijke huisvesting is bedoeld voor Oekraïense vluchtelingen, statushouders en starters en urgente woningzoekers uit onze eigen gemeente. In elke kern van Roerdalen komen eerst zes woningen. Het is de bedoeling dat de bouw van de tijdelijke woningen in Vlodrop, Melick en Sint Odiliënberg in het voorjaar van 2023 start.

Planning Posterholt, Herkenbosch en Montfort
In Posterholt, Herkenbosch en Montfort vindt eerst nog aanvullend onderzoek plaats naar de locaties. In februari organiseren we daar weer informatiebijeenkomsten voor alle inwoners over de meest geschikte locaties.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de tijdelijke huisvesting? Op de website www.roerdalen.nl/tijdelijke-huisvesting  vindt u uitgebreide informatie. Heeft u vragen? Mail dan naar samendoen@roerdalen.nl  of bel ons op telefoonnummer 0475 – 538 888.

Gepubliceerd: 22 DEC 2022 - 08:44
Laatste update: 29 DEC 2022 - 19:39