Inloopavond woningbouwproject ’t Binnehaof Melick

Inloopavond woningbouwproject ’t Binnehaof Melick

Het plan voor de bouw van zorgwoningen aan de Dorpsstraat 63c en Graaf van Gelrestraat 1 (achter friture De Paerssjtal) in Melick omvat 22 zelfstandige wooneenheden voor mensen die thuiszorg nodig hebben. Volgende week donderdag is er een informatiebijeenkomst in de café De Sport waarop iedereen kennis kan maken met de plannen.

Het is enige tijd geleden dat er gecommuniceerd is over het project ’t Binnehaof. Inmiddels is de bebouwing op het terrein gesloopt en is het terrein opgeschoond. In de afgelopen periode is gewerkt aan het uitvoeren van de benodigde onderzoeken in het kader van het bestemmingsplan. Dit bestemmingplan is nagenoeg gereed en kan binnenkort door de gemeente in procedure worden gebracht.

Bouwplan
Het Bouwplan bestaat uit 22 zelfstandige wooneenheden en een gemeenschappelijke ruimte, bestemd voor mensen die thuiszorg nodig hebben. Hierdoor kunnen deze mensen langer deelnemen aan hun dorpsgemeenschap doordat ze thuis kunnen blijven wonen.

Inloopbijeenkomst
Op donderdag 1 december wordt tussen 17.00 uur en 19.30 uur een inloopbijeenkomst georganiseerd bij Café de Sport aan de Dorpsstraat 82 in Melick.  U kunt tussen deze tijdstippen vrij inlopen. Tijdens deze inloopavond wordt aan de hand van informatiepanelen uitleg gegeven over het woningbouwproject. Naast algemene informatie over de locatie en het inrichtingsplan wordt uitleg gegeven over de woningen en de bijbehorende plattegronden. U kunt aan de aanwezige medewerkers vragen stellen over het project.

Gepubliceerd: 22 NOV 2022 - 08:29