Hulp en spullen gevraagd voor ‘t Sweeltje

Hulp en spullen gevraagd voor ‘t Sweeltje

Ook al zin in de zomer en lekker ploensjen? Nog even en dan gaat ’t Sweeltje weer open: 21 mei 2022. Maar eerst is er werk aan de winkel om het zwembad voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

De werkgroep heeft de exploitatie van de gemeente overgenomen, dus nu moeten we alles zelf doen. Daarom houden we regelmatig een klusmorgen. Kijk op onze pagina op Facebook voor de data en help mee als je tijd hebt.

Toezichthouders gezocht
Veilig zwemmen is belangrijk. Daarom is er altijd een toezichthouder aanwezig als het zwembad open is. In het voor- en naseizoen is het zwembad open op woensdag, zaterdag en zondag. In de zomervakantie iedere dag. Als het tenminste 23 graden en hoger is volgens L1 voorspelling. Heb jij ervaring als toezichthouder? Heb jij zin en tijd en een E.H.B.O diploma en certificaat reddend zwemmen? Meld je dan aan via meedoen@sweeltje.nl. Je ontvangt een vergoeding.

Kassa/catering hulp nodig
Dit jaar gaan we zelf voor ’t Winkelke zorgen. We combineren dit met de kassa. Lijkt het jou leuk om aan de entree te zitten en om ijsjes en snoep te verkopen. Meld je dan snel aan via meedoen@sweeltje.nl. Ook opa’s en oma’s zijn van harte welkom om mee te helpen. Kleinkinderen zwemmen en opa/oma aan de kassa of in ’t Winkelke. Hoe leuk is dat?

Durf te vragen
We zijn nog op zoek naar een aantal spullen voor ’t Sweeltje. Zo zouden we graag een houten speelhuis willen plaatsen. Heb jij thuis er eentje staan, maar spelen ze alleen nog binnen op de Playstation? Doneer het huisje dan aan ’t Sweeltje. Ook een tafeltennis tafel die staat te verpieteren in de garage is meer dan welkom. Een grote parasol kunnen we ook nog gebruiken. En een nieuw idee om wat geld te verdienen: verhuur van ligbedden. Ook die nemen we graag in ontvangst als de kwaliteit nog prima is. Alvast veel dank! In het volgende dorpsblad lees je meer over het nieuwe seizoen.

Werkgroep #Veer blieve zwumme

Foto: Er is nog werk aan de winkel voordat ’t Sweeltje op 21 mei open kan.

Gepubliceerd: 12 MEI 2022 - 09:52