Henk Westbroek en Nol Havens special guests op 10e Rock am Roer 

Henk Westbroek en Nol Havens special guests op 10e Rock am Roer 

Henk Westbroek (foto) en Nol Havens treden zaterdag als speciale gasten op tijdens de tiende editie van Rock am Roer. De zangers van respectievelijk Het Goede Doel en VOF de Kunst betreden samen met de Nederpop AllStars het podium.

Rock am Roer 10th edition! brengt en mix van nieuwe bands en oude bekenden op het podium op het festivalterrein Schepersheuvel in Sint Odiliënberg. De jubileumeditie trapt af met een spiksplinternieuwe band: Billy Spandex. Billy en kornuiten laten de jaren '80 weer herleven. Van Halen, Bon Jovi en zelfs Run DMC passeren de revue. Dat wordt meezingen en meespringen met scheurende gitaren en foute synths.

Dan volgt het feest der herkenning: De Nederpop All Stars. Muziek uit de jaren van de walkman, de yuppies en De bom. De hoogtijdagen van de Nederlandstalige popmuziek. Bands als Doe Maar, Toontje Lager en Het Goede Doel zijn populairder dan ooit. Een keer iets heel anders op Rock am Roer, maar oh zo lekker! Met dus als speciale gasten Henk Westbroek en Nol Havens die door de organisatie als extraatje vanwege het 10-jarig bestaan aan de line-up zijn toegevoegd. 

Als derde een oude bekende: Rectifire. Ze zijn terug en hoe! Onvervalste Classic Rock van vroeger tot nu zal door de boxen klinken. Het plezier op de bühne slaat over op het publiek. Let's Rock!

Tot slot het jubileumcadeautje voor het trouwe publiek. Om samen het tienjarig jubileum te vieren komt Les Truttest rug naar Berg. De organisatie heeft veel moeite gedaan om deze geweldige band/act weer te contacteren. En laat het jubileum van Rock am Roer nu toevallig samenvallen met hun eigen jubileum! Les Truttes bestaat 25 jaar en dat komen ze groots in Sint Odiliënberg vieren. The 25th Anniversary Tour op 11 juni tijdens Rock am Roer.

Alle reden om weer een lekker feestje te vieren! Bestel snel je tickets op: www.rockamroer.nl  en ben erbij! Rock am Roer 10th edition!

Foto: PR-foto website Henk Westbroek

Gepubliceerd: 04 JUN 2022 - 14:03
Laatste update: 09 JUN 2022 - 08:18