Help Mofert Laef! aan landelijke titel Kern met Pit

Stichting Samenspel Montfort vertegenwoordigt Limburg tijdens de nationale finale van Kern met Pit, een wedstrijd voor het beste burgerinitiatief van Nederland. Jij kunt meehelpen om deze landelijke titel naar Roerdalen te halen. Hoe? Heel eenvoudig!  

Ga rechtstreeks naar het stemformulier via https://bit.ly/Mofertlaef. Het initiatief Mofert Laef! staat op de vierde plek van boven. Let op: stemmen kan nog maar tot 5 juni!

De landelijke beweging Kern met Pit daagt mensen uit om binnen een jaar hun droom voor hun buurt te realiseren. Met een team aan vrijwilligers, fondsen, gemeente, sponsors en partners werkt Samenspel aan een levendig dorp. Naast de aanleg van een skatebaan voor de jeugd, nieuwe speeltuintjes en bankjes in het centrum voor de ouderen, organiseert de stichting activiteiten voor alle leeftijden en stimuleren we samen spelen en ontmoeten.

In januari werd het initiatief Montfort Laef! al uitgeroepen tot winnaar van de Kern met Pit-award voor het beste bewonersinitiatief van Limburg. Dat leverde de stichting 1500 euro op. De elf provinciewinnaars dingen tijdens de landelijke finale mee naar de Gouden Pit. Behalve nationale roem is er ook nog een leuke prijs te winnen. De hoofdprijs bestaat namelijk uit een geldbedrag van 3000 euro.

Alleszins de moeite waard om even te stemmen! 

Foto: Ruud Snijders

Gepubliceerd: 17 MEI 2023 - 14:26
Laatste update: 17 MEI 2023 - 14:40