Harmonie Juliana zoekt hulp bij papieracties 

Harmonie Juliana zoekt hulp bij papieracties 

Harmonie Juliana uit St. Odiliënberg zoekt vrijwilligers die de vereniging willen helpen bij de maandelijkse papieractie.

Harmonie Juliana haalt al sinds mensenheugenis in St. Odiliënberg het oud papier huis aan huis op. Dat gebeurt op iedere derde woensdag van de maand. Door een teruglopend ledental enerzijds en vergrijzing anderzijds, is harmonie Juliana niet meer in staat om deze taak zelfstandig uit te voeren. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen in deze nuttige taak.

Onze vereniging maakt een planrooster zodat de deelnemende leden en de vrijwilligers evenredig belast worden. De vereniging heeft de inkomsten die we krijgen voor dit werk hard nodig en de leden van de ophaalploeg leveren eens in de paar maanden een stevige inspanning en werken zo aan hun fitheid. Het werk kan gezien worden als een serieuze workout waarvoor je niet hoeft te betalen.

Natuurlijk kun je ook aangeven of je vaker of minder vaak ingezet wil worden en met persoonlijke wensen wordt in de planning rekening gehouden. Dus heb je zin in een leuke uitdaging en wil je op deze wijze iets doen voor onze vereniging? Meld je dan aan bij harmoniejuliana@gmail.com 

Alvast bedankt namens de muzikanten van Harmonie Juliana.
Ko Stolp, voorzitter

Gepubliceerd: 17 JAN 2022 - 19:23
Laatste update: 17 JAN 2022 - 19:32