Gouden SCRP-legpenning voor Sjra Wassen

Gouden SCRP-legpenning voor Sjra Wassen

Op de wekelijkse gymavond van gymclub Slank en Lenig werd trainer Sjra Wassen blij verrast met de gouden legpenning met oorkonde van de SCRP. Sjra is trainer van gymclub Slank en Lenig vanaf de oprichting van de club in 1979.

De wekelijkse trainingen zijn zeer gevarieerd en Sjra is ook enthousiast om in de zomervakantie de trainingen buiten te geven. Wat Sjra zo uniek maakt, is dat hij al die jaren in staat is om iedereen, elke week opnieuw, te motiveren om het beste uit de trainingen te halen en zo maximaal in beweging te blijven, zelfs als iemands gezondheid eens even tegenzit.

Als lid van wielerclub TWC Posterholt heeft Sjra jarenlang de weekendjes mee georganiseerd en fietstochten uitgezet. Ook voor het 40-jarig jubileum heeft hij zich ingezet om alle oud leden op te sporen. Tot en met 2012 was hij trainer van een gymgroep die voortgekomen is vanuit de vrouwenbond.

Sjra is jaren trainer geweest van handbalclub HCP. Sjra is vele jaren trainer geweest bij een volley recreantengroep. Voor de seniorenvereniging verzorgt Sjra de stoelgym op maandagochtend met als afsluiting een kop koffie en een koekje. Op vrijdagavond traint Sjra de Gesjpierde Buuk.

Bij de Jeugdloop, G-Loop en de 5km prestatieloop van de Annendaalloop, begeleidt Sjra steevast elk jaar de 1e loper/loopster. Sjra doet dat met veel enthousiasme. Met name bij de 5 kilometer kan Sjra de betreffende deelnemer met verve begeleiden en zelfs zodanig aanmoedigen dat sterk vermoed wordt dat zonder Sjra, deze deelnemers niet zulke snelle tijden zouden lopen.

Op Sjra kan de Annendaalloop altijd rekenen, weer of geen weer. En als doorgewinterde wielrenner zet Sjra zich altijd goed voorbereid in en brengt alles steeds weer tot een goed einde.

Het kerkbestuur van de Posterse St. Matthiasparochie is Sjra zeer dankbaar voor al die jaren dat hij zich als collectant trouw voor de kerk en parochie heeft ingezet.

Gepubliceerd: 29 MEI 2024 - 19:16