Genieten en bewegen tijdens fietsvierdaagse De Roerstreek

Genieten en bewegen tijdens fietsvierdaagse De Roerstreek

In een ontspannen vakantiesfeer heerlijk fietsen en op je gemak genieten van het mooi Midden-Limburgse landschap. Dat is Fietsvierdaagse De Roerstreek.

Fietsvierdaagse De Roerstreek 2022 wordt gehouden van dinsdag 23 tot en met vrijdag 26 augustus. Alle vier de dagen wordt gestart tussen 10.00 en 13.00 uur vanaf het multifunctioneel centrum De Roerparel aan de Schaapsweg 24 te Sint Odiliënberg. Elke dag weer kunt u kiezen uit de afstanden 30, 45, of 60 km. Iedere route is beschreven en volledig bewegwijzerd door middel van pijlen. Zo wordt het geheel geen speurtocht, maar een gezellig recreatief fietsfestijn waarbij iedereen per fiets in zijn eigen tempo kan genieten van de prachtige regio.

Uitgangspunt van Fietsvierdaagse De Roerstreek is de deelnemers iedere dag weer totaal andere routes door het schitterende Midden-Limburgse landschap aan te bieden. Dwars door de natuur, maar ook langs allerlei bezienswaardigheden in deze omgeving.

Wilt, of kunt u minder dan vier dagen meedoen? Geen probleem, u bent elke dag welkom! Voor meer informatie: www.fietsvierdaagse-deroerstreek.nl 

Gepubliceerd: 13 AUG 2022 - 09:29