Geef je nu op voor de tweede lichtjestocht

Geef je nu op voor de tweede lichtjestocht

Na het initiatief van vorig jaar met circa tweehonderd deelnemers, groot en klein, maken de vrijwilligers van de stichting Samenspel Montfort zich op voor de tweede editie van de lichtjestocht of kribjes-/kerststalwandeling op donderdag 28 december.

De tocht/wandeling gaat net als vorig jaar aan de hand van lichtjes die door bewoners langs de route geplaatst en/of door de vrijwilligers zijn uitgezet.

Vorig jaar schreven we: “Wellicht staan er volgend jaar (dit jaar dus) meer stallen/kribjes in Mofert langs de te lopen route 2023…” De doelstelling van de kerstroute De weg van het Licht is mede het in stand houden van de traditie van de kerststal/kribjes.

Spreekt u dit aan en bent u van plan om ook een kribbe of kerststal te bouwen langs de route dan horen wij het graag van u! Het spreekt vanzelf dat wij dan de route met lichtjes zó plannen dat deze ook bij uw kerststal/kribbe langs komt.

Neem s.v.p. vóór dinsdag 12 december contact op met onderstaande personen zodat wij nog tijd hebben om de route uit te zetten en om wederom de bewoners en iedereen langs de route bijtijds te kunnen informeren om de lichtjes te willen verzorgen langs of voor hun huis.
Leny Helwegen, tel.: 06-57 12 24 56, Cees van Schie, tel.: 06 40 34 43 91 of Gerdie Verstraelen, tel.:  06 - 25 19 53 83.

Namens de vrijwilligers van werkgroep activiteiten/lichtjeswandeling Stichting Samenspel Montfort

Gepubliceerd: 07 DEC 2023 - 08:03