Feest bij 6 x 11 jaar De Markoef in Melick

Feest bij 6 x 11 jaar De Markoef in Melick

Feest in Melick. Carnavalsvereniging De Markoef bestaat 6 x 11 jaar. Voor de viering van het jubileum wordt vrijdag 25 en zaterdag 26 november de sporthal in Melick (Feel Fit Center Roerdalen) omgetoverd tot een feestpaleis. Alle festiviteiten zijn gratis toegankelijk. 

Onder het motto Sjnaps-se…? barst het tweedaags spektakel vrijdag 25 november om 19.30 uur los met optredens van de powerfeestband Wir Sind Spitze, DJ Admin en Otto Wunderbar, beter bekend als de koning van de Après Ski.

Zaterdagmiddag wordt het programma om 15.00 uur vervolgd met een jeugdmiddag. Terwijl de kids kunnen deelnemen aan allerlei activiteiten zoals een indoor springkussen, een klimtoeren, een escape-room, een balonnenclown, knutselen en schminken, kunnen pa en ma genieten van een optreden van Tobias Berger. ’s Avonds krijgt het feest onder het motto Plat Opgezat zijn apotheose met optredens van artiesten zoals De Badmötse, Big Benny en het duo Spik en Span.

Zaterdag 14 januari wordt er een speciale middag gehouden voor de oudere generatie met koffie en optredens van diverse buutreedners en andere artiesten.

Foto:

Feestband Wie Sind Spitze treedt op tijdens  het jubileumfeest van De Markoef in Melick. 

Gepubliceerd: 17 NOV 2022 - 08:11
Laatste update: 17 NOV 2022 - 08:15