Extra Repair Café in Sint Odiliënberg

Extra Repair Café in Sint Odiliënberg

Op donderdag 1 september lassen we op veler verzoek een extra Repair Café donderdag in. We doen dit zoals gebruikelijk in een zaal in de Roerparel aan de Schaapsweg 24 te Sint Odiliënberg.

Onze repairderr zitten dan weer voor u klaar om uw defecte spullen te repareren, te verstellen, te herstellen of te vermaken. Er zal ook weer iemand aanwezig zijn om u te helpen met programma’s op uw pc, iPad, tablet, iPhone of Android-smartphone. Het gaat vaak om kleine handigheidjes om uw apparatuur of een programma gemakkelijker te kunnen bedienen.

Onze technische mensen kunnen (bijna) alles repareren. Zoals u misschien wel weet zitten in ons Repair Café ook twee dames die handig zijn met naaimachine, naald en draad. Dus ook als u iets te verstellen, herstellen of te vermaken hebt, bent u van harte welkom.

Ons Repair Café is voor iedereen geopend, dus voor alle leeftijden en voor alle mensen uit Roerdalen! Ons motto Weggooien, mooi niet!

De reparaties zijn in principe gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld, zodat wij ons Repair Café in stand kunnen houden.

Ook als u niets te repareren heeft bent u van harte welkom in ons Repair Café. Gewoon voor een gezellig praatje onder het genot van een kop koffie. Misschien zijn er mensen die voor anderen thuis een klein klusje willen uitvoeren. Vraag en aanbod zijn dan ook op dit gebied welkom!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Piet van der Vorst via e-mail: voorzitter@seniorenberg.nl of via tel: 0475 - 53 31 02 of 06 - 19 85 55 94.

De volgende Repair Cafés zijn op 29 september, 27 oktober, 24 november en 22 december. Kijk voor meer informatie op onze website: www.seniorenberg.nl

Gepubliceerd: 22 AUG 2022 - 20:33