Excelsior Montfort viert 90-jarig bestaan met feestweekend

Excelsior Montfort viert 90-jarig bestaan met feestweekend

Fluit- en tamboerkorps Excelsior Montfort bestaat 90 jaar! En dat gaat gevierd worden op 9, 10 en 11 september 2022.

Vrijdagavond 9 september heffen we samen met La Bamba het glas. Even terug in de tijd... Ron en Harold hebben elkaar als klein menkes leren kennen bij het trommelkorps van Mofert. Ze zijn beiden heel lang lid geweest van onze vereniging. Hebben ontzettend veel plezier en spass gehad. Vanaf toen is hun vriendschap ontstaan. We herinneren ons de gekkigheid tijdens optredens en in de bus als we weer naar huis kwamen van een optreden. De reizen die we samen hebben gemaakt, met vaak hilarische momenten, gingen nooit zoals gepland. Maar er waren zeker ook serieuze en spannende momenten. Het is de muziek die verbindt. 2 x 11 jaor La Bamba en 90 jaar Excelsior Montfort wordt gevierd in de sporthal van Montfort met optredens van Big Benny, Hoondervel, Roy Selder en vele anderen. Het volledige programma en kaartjes zijn te verkrijgen op www.labamba.nl. De sporthal is open vanaf 19.15 uur en vanaf 20.00 uur zal het non-stopprogramma starten.

Saturday Night Party
Op zaterdag 10 september zullen we swingen tijdens de Saturday Night Party! Vanaf 20.00 uur is de sporthal open en speelt de coverband BonBon uit Roermond-Maasniel, afgewisseld met dj Jeroen. De entree is gratis! De band speelt typische muziek uit de seventies en de eighties. Hits van Elvis Presley, Steelers Wheel, The Rolling Stones, Monkees en nog vele andere toppers worden ten gehore gebracht.

Reünie
In de vroege avond organiseren we een reünie voor oud-leden. Ben jij lid geweest van Excelsior Montfort? Dan heb je een groot aandeel in dit jubileum. We willen je dan ook graag uitnodigen om samen met ons terug te kijken op de mooie jaren en vele bijzondere momenten die we hebben beleefd. Wij zorgen voor de koffie en vlaai. We hopen op een grote opkomst zodat we samen met andere oud-leden een gezellige avond vol herinneringen en anekdotes op kunnen halen en mooie foto’s kunnen bekijken. We zien je graag op zaterdag 10 september aanstaande vanaf 18.30 uur in de sporthal van Montfort. In verband met de organisatie is het fijn als je een berichtje stuurt naar feest@excelsior-montfort.nl en aangeeft of je alleen of met partner komt en in welke periode je lid bent geweest. Voor deze avond zijn we ook op zoek naar foto’s van Excelsior Montfort door de jaren heen. Deze kunnen gestuurd worden naar feest@excelsior-montfort.nl 

Op zondag 11 september staat er een muziekmiddag gepland met een optocht door de straten van Montfort. Het defilé zal plaatsvinden ter hoogte van Biej de Vogel. Bevriende verenigingen zullen zich na de optocht laten horen op de bühne in de sporthal.

We hopen jullie in het weekend van 9, 10 en 11 september te mogen begroeten in Mofert! #90 jaar Excelsior Montfort

Foto: Het fluit- en tamboerkorps Excelsior viert het 90-jarig bestaan.

Gepubliceerd: 01 SEP 2022 - 08:16