Dream Team opnieuw winnaar Berg Kwis’t

Dream Team opnieuw winnaar Berg Kwis’t

Dream Team is voor de tweede keer de grote winnaar geworden van de Berg Kwis’T. In een goed gevuld café-zaal Bergerac werd de uitslag bekend gemaakt. 

Dit jaar werd gekozen om alleen de tien teams met de hoogste score bekend te maken.

De uitslag was als volgt:
1. Dream Team, 978 punten
2. Trailer Trash, 963 punten
3. Bes Kwis, 935 punten
4. De Fanfare, 903 punten
5. Groot Geluk, 896 punten
6. Alle Tied, 891 punten
7. Van alles get, 882 punten
8. Biej de Pinke, 879 punten
9. de Kwispelaers, 825 punten
10. Café de Viever, 818 punten

De teams die niet bij de eerste tien geëindigd zijn, in willekeurige volgorde: team Postert, Bie eingeraapt, Kerkberg, Priorij, Op ’t Laeve, Poelparty, Berger Brains en de F1 vrunj.

Dream Team proficiat. Wij als organisatie hebben met veel plezier de tweede editie van Berg Kwis’T georganiseerd. Volgend jaar, 23 september 2023, staat de derde editie van Berg Kwis’T op het programma. Wij hopen dat er dan ook weer een groot aantal deelnemers zich gaan buigen over de vragen en opdrachten en gaan strijden om de prachtige wisseltrofee.

Bij deze willen wij als organisatie alle deelnemers heel hartelijk bedanken voor hun deelname en enthousiasme. Wij bedanken alle sponsoren die het mogelijk hebben gemaakt dat de tweede editie van Berg Kwis’T een groot succes is geworden. Dank je wel aan Plus Crombach, Joosten schilderwerken, café Le Carrefour Preuf en Proost, garage Jo Heemels, Carprof Montfort, café zaal Bergerac, VBA, Beauty Salon The Sense, muziekstudio ’t Iesveugelke, Thuijs Makelaardij en Ria haarmode.

Op de foto: Negentien teams bogen zich op 2 april over de vragen en opdrachten tijdens de tweede edityie van Berg Kwis'T.

Gepubliceerd: 23 JUN 2022 - 08:29