Dorpsbladen Roerdalen zetten samenwerking voort!

Dorpsbladen Roerdalen zetten samenwerking voort!

In oktober ontvingen alle inwoners van Roerdalen drie proefedities van een nieuw dorpsblad. Dit was een groot succes. Daarom gaan de zes dorpsbladen hier samen met de gemeente Roerdalen mee verder. Dat doen we vanaf de tweede week van januari 2022.

Enquête
In november kon u uw mening geven over de proefedities van de dorpsbladen. Onderzoeksbureau Flycatcher had hiervoor in opdracht van de gemeente een enquête gemaakt. Uit het onderzoek blijkt dat 85 procent van de inwoners (heel) tevreden is over de vernieuwde aanpak. Verder waardeert 90 procent dat in het dorpsblad ook nieuws van de gemeente staat. Ook stelt 85 procent de toevoeging met nieuws uit de overige dorpen van Roerdalen op prijs. Uit deze cijfers blijkt dat inwoners de nieuwe opzet waarderen. De dorpsbladen en de gemeente gaan daarom verder met het vernieuwde dorpsblad.

Dorpsblad met aanvulling
Ieder dorp houdt zijn eigen dorpsblad met nieuws van verenigingen, ondernemers en de parochie. Ook de namen veranderen niet. Elk dorpsblad krijgt een aanvulling. Die krijgt de naam RoerdalenNU. In deze aanvulling staat nieuws van de gemeente. Ook vindt u er informatie die voor alle dorpen interessant is. Het nieuwe blad krijgt een A4-formaat. Verder kunt u de nieuwe dorpsbladen straks digitaal lezen op uw telefoon, tablet of computer. Tenslotte gaan we de website www.roerdalenNU.nl verder ontwikkelen. Ook delen we het nieuws uit de dorpen via Facebook en Instagram.

Mogelijkheden
In de komende weken kunt u laten weten wat u wilt. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

PAPIEREN ABONNEMENT
Heeft u al een abonnement? De meeste lezers geven aan dat ze het abonnement op hun papieren dorpsblad willen behouden. Geldt dat ook voor u? Dan hoeft u niets te doen. Uw jaarabonnement loopt in 2022 gewoon door. Het kost dan 18,50 euro (voor De Heraut Melick 16,75 euro) voor een heel jaar.

Nog geen abonnee? Heeft u nu nog geen abonnement op uw dorpsblad? Klik HIER om u aan te melden voor de papieren uitgave. U ontvangt het blad dan vanaf de tweede week in 2022 wekelijks in uw brievenbus.

• DIGITAAL ABONNEMENT
Kiest u voor een digitaal abonnement? Mischien heeft u zich al voor de proefweken aangemeld voor een digitaal abonnement. Dan hoeft u niets te doen. Heeft u zich nog niet eerder opgegeven voor de digitale versie klik dan HIER om u aan te melden. U kunt kiezen voor de digitale versie van uw eigen dorpsblad maar ook van een ander dorp. Dit abonnement is gratis.

• COMBI-ABONNEMENT
U kunt ook kiezen voor zowel een papieren als een digitaal abonnement. Wat u daarvoor moet doen leest u hierboven.

Blijf op de hoogte
Wij houden u de komende tijd via de dorpsbladen en www.roerdalenNU.nl  op de hoogte van de ontwikkelingen. Vragen? abonnementen@roerdalennu.nl 

Gepubliceerd: 06 DEC 2021 - 19:07
Laatste update: 09 DEC 2021 - 10:24