Die Partyhosen op Oktoberfest in Posterholt

Die Partyhosen op Oktoberfest in Posterholt

Zaterdag 22 oktober is het eindelijk zover, een eigen Oktoberfeest in Posterholt. Nog geen kaartjes gekocht, ze zijn nog te koop bij AutoBustin en Eetcafé Liebes. Maar u kunt ook kaartjes kopen aan de kassa bij binnenkomst.

De prijzen voor drank zijn nog ouderwets goedkoop: 2,00 euro voor een consumptie en 4,00 euro voor een halve liter bier! De hele avond zit vol met ‘Lustige’ muziek. De avond begint om 19.00 uur met Postert Brass, zij spelen onder andere muziek van MnozilBrass en Da Blechhaufen. Vanaf circa 20.00 uur spelen de Partyhosen (foto). Zij spelen Alpenrock met hits uit de Alpen van onder andere Zillertaler Schürzenjäger en de Klostertaler en Duitse Schlagerhits.

De zaal is zoals ook bij de andere muziekavonden ingericht, passend bij het evenement. Er staan lange tafels met banken en staantafels. Naast de drank wordt er ook gezorgd voor de inwendige mens. Er zijn lekkere broodjes met ‘Bratwurst’ te verkrijgen. Én… je steunt het jeugdorkest Play the Beat van de gemeente Roerdalen ermee. Dat is alleen al een reden om deze avond niet te missen. Wij zien je graag komende zaterdag in De Beuk.

Gepubliceerd: 12 OKT 2022 - 16:29
Laatste update: 12 OKT 2022 - 16:30