Denk mee over toerisme en recreatie

Denk mee over toerisme en recreatie

We wonen in een mooie omgeving boordevol rust, ruimte en klein geluk. Een plek waar inwoners graag erop uit gaan en toeristen graag op bezoek komen. Om dit zo te houden hebben we een plan gemaakt voor toerisme en recreatie in Roerdalen. Dit deden we samen met inwoners, ondernemers en samenwerkingspartners. We nodigen u graag uit om ook over de verdere uitwerking van dit plan mee te denken. 

Tekst: Gemeente Roerdalen - Foto: RoerdalenNU.nl

Voor inwoners en ondernemers
U bent van harte welkom op maandagavond 9 oktober van 19.00 tot 21.00 uur bij het Boshotel in Vlodrop. Of op dinsdagmorgen 10 oktober van 10:00 tot 12:00 uur bij Kwekerij Knippenberg-Eijkenboom in Sint Odiliënberg. U kunt zich tot uiterlijk donderdag 5 oktober aanmelden via een e-mail naar sem.litjens@roerdalen.nl. Bij vragen kunt u Sem Litjens bellen via 0475 538 888. De bijeenkomst is voor inwoners en ondernemers.

Wat gaan we doen?
In de nieuwe aanpak voor recreatie en toerisme liggen de speerpunten vast voor de volgende vier jaar. Deze moeten ervoor zorgen dat Roerdalen aantrekkelijk en gastvrij blijft. We zijn druk bezig met een uitvoeringsplan. Welke projecten en activiteiten pakken we als eerste op? Wat is de logische volgorde? Waar heeft u als inwoner behoefte aan? Welke projecten zien de ondernemers zitten? Dit bespreken we graag met u tijdens de bijeenkomst.

Gepubliceerd: 27 SEP 2023 - 21:42